Novena victòria consecutiva del Fraikin Granollers

El Faikin venç l'Atlético Valladolid (33-29) i manté el pols per la plaça europea

Esports

Novena victòria consecutiva del Fraikin Granollers
Novena victòria consecutiva del Fraikin Granollers | Xavier Solanas / BM Granollers

El Fraikin Granollers ha encadenat la novena victòria seguida a la Lliga d'Asobal després de guanyar contra el Recoletos Atlético Valladolid, per 33 a 29. L'equip dirigit per Antonio Rama és u ferm aspirant a la plaça europea i partit rere partit ho està demostrant, a base de triomfs. 

Els vallesans van manar a l'electrònic, amb un líder Antonio García pletòric, però fins a les acaballes del duel no es va tancar l'electrònic en favor dels de Granollers. Als primers compassos, les aturades de Marc Guàrdia i l'encert de García i Salinas van permetre els granollerins marcar una primera diferència significativa, 5 a 2. Poc abans del descans, els vallesans van aconseguir una màxima diferència de quatre gols, 13 a 9, però els visitants van aconseguir escurçar la diferència amb el tir exterior, 16 a 13.  A la represa, el Granollers va tenir l'oportunitat de trencar el duel amb l'encert de Pol Valera (20-16), però el Valladolid va reaccionar a temps per ajustar el partit (21-19) en un intercanvi de gols. A les acaballes hi havia un marge de tres gols perillós, però que el Granollers tenia del tot controlat fins a acabar amb la sentència definitiva en favor dels vallesans. 

Fitxa tècnica

33 - Fraikin Granollers (16+17): Guàrdia (1) (Sastre), Gassama (3), Salinas (4), Rey, Antonio García (7, 1p), Álex Márquez (3) i Adrià Martínez (1); Gurri (1), Edgar, Lancina (3), Chema Márquez (3), Valera (5) i Franco (2).

29 - Recoletas Atlético Valladolid (13+16): Calle (Nicolás García), Ugarte (1), Adrián Fernández (5), Daniel Pérez (1), Jorge Serrano (9,6p), Miguel Martínez (4) i Víctor Rodríguez (4); -Roberto Pérez, Álvaro Martínez (5), Turrado, Manuel García, Nicolás López i Miguel Camino.

Àrbitres: Macías i Ruiz. Exclusions per a Rey, Valera, Salinas del Fraikin BM Granollers i Miguel Martínez, Álvaro, Camino i Nicolás López del Recoletas Atlético Valladolid. 

Edicions locals