José Solivelles: 'Si les coses s'han d'acabar, millor quan s'està amunt'

L'EC Granollers prescindeix del tècnic, que ja s'ha acomiadat de la plantilla i coneixia la decisió de Nama Sports des de feia prop de 20 dies 

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

José Solivelles no serà l'entrenador de l'EC Granollers la temporada 2021-22. El tècnic, de Rubí i de 38 anys, va agafar el primer equip granollerí en una zona complicada a la Tercera Divisió i tres anys i mig després l'ha portat a jugar la promoció d'ascens per pujar a la Segona RFEF. L'entrenador marxa feliç de la feina feta i agraït amb la plantilla i el club. "Han estat els tres anys i mig que m'ho he passat millor en el futbol", explica al SomGranollers José Solivelles, just avui quan el club ho ha comunicat públicament. 

"No és un tema d'entendre-ho o no. El futbol és un negoci i va per cicles, independentment de tot. Just ara era un moment de creixement després de tres anys i mig perquè quan es va agafar el club estava en llocs per baixar a Primera Catalana i hem fet possible disputar el play off d'ascens. Si les coses s'han d'acabar, millor quan s'està amunt. I enguany, hem arribat molt amunt amb el Granollers", comenta Solivelles, que es veia capaç de continuar com a entrenador de l'equip del carrer Girona: "possiblement jo hagués valorat l'opció de seguir, però sent sincer, si s'ha d'acabar, millor en un bon moment". 

L'exentrenador granollerí coneixia la decisió de Nama Sports des de feia prop de vint dies, és a dir, abans de disputar la transcendental eliminatòria dels quarts de final amb el Sant Andreu, que es va perdre per la mínima amb un final cruel (0-1). "Vaig creuer que el millor que podia fer per l'equip i per tots, era no dir-ho a ningú. La meva obsessió era que ningú sabés res, així tots treballaríem d'una forma habitual", admet ara Solivelles, que dijous ho va comunicar en la intimitat a la plantilla. "Fa prop de 20 dies se li va comunicar a José que no es contava amb ell per a la reconstrucció del projecte, ens ha fet tot plegat molt senzill, és una gran persona, i ha demostrat ser un professional extraordinari", remarca Carlos Arean, director general de l'ECG i l'enllaç amb Nama Sports  

Segons explica Arean, Nama Sports, que cal recordar és l'empresa que gestiona esportivament l'entitat, va prendre aquesta decisió "per un canvi de directrius", diu el director general, que afegeix: "Solivelles és un entrenador fantàstic, nosaltres som amics i això ho feia més complicat, però des de Nama Sports tenim noves directrius i nous objectius i creiem que ara era el moment per generar una sèrie de canvis, i hem començat amb el tècnic. No és que no estem contents, el futbol són cicles". 

La direcció esportiva de l'ECG tanca el cicle de José Solivelles i a partir de dilluns s'iniciarà el projecte de la temporada 2021-2022. "Estem treballant en qui serà el nou entrenador", diu Carlos Arean, que avança en un mes, es coneixerà el nou projecte esportiu de l'ECG.   

Edicions locals