Estabanell fusiona l'empresa de telecomunicacions amb la d'energia i serveis energètics

La companyia, denominada ara Estabanell Impulsa, SAU, vol esdevenir un proveïdor integral de benestar de referència a Catalunya

Economia

La nova seu d'Estabanell, al carrer Ponent
La nova seu d'Estabanell, al carrer Ponent

El grup Estabanell ha culminat el procés de fusió per absorció de les empreses Estabanell y Pahisa Mercator, SAU, de comercialització d'energia i de serveis energètics, i e-Phos Digital, SLU, de telecomunicacions. L'objectiu de la fusió és esdevenir un proveïdor integral de serveis energètics i de telecomunicacions per a la llar i l'empresa i, en una primera fase d'expansió i creixement, ser també una referència a tot Catalunya.

Estabanell, immersa en un procés de transformació, simplifica la societat per unir esforços i sumar el coneixement i l'experiència dels professionals de les fins ara dues filials del grup i posar-los al servei del client. Per a Francesc Estabanell, administrador de la companyia, "aquest ha estat un pas gairebé natural, perquè ja teníem, i tenim, una visió holística del client". "Només, calia refer les estructures perquè poguessin respondre de la millor manera possible a les seves necessitats", diu.

Amb aquesta operació, Estabanell ha modificat la denominació social de l'empresa absorbent, que passa a ser Estabanell Impulsa, SAU. Aquesta serà la societat encarregada de comercialitzar energia, serveis energètics, fibra, mòbil i televisió, tant per a clients domèstics, com per a grans, mitjanes i petites empreses i autònoms. I, de moment, ho continuarà fent sota les marques comercials Estabanell Energia –serveis energètics–, i emagina –telecomunicacions–.

Amb l'objectiu d'impulsar el talent de l'equip humà i professional d'Estabanell Impulsa, la companyia ja ha posat en marxa tots els processos interns per facilitar la integració de les diferents dinàmiques de treball de les fins ara dues empreses.

Edicions locals