Calvo, Julià i Parra, medallistes del World Series Virtual Candà Open

Les tres nedadores d'artística del CNG participen al campinat internacional virtual amb la selecció espanyola

Esports

Calvo, Julià i Parra, medallistes del World Series Virtual Candà Open
Calvo, Julià i Parra, medallistes del World Series Virtual Candà Open | CNG

Judith Calvo, Clàudia Julià i Valeria Parra, nedadores del CN Granollers, van participar amb un doblet de medalles amb la selecció espanyola de natació artística en una nova etapa de les World Series, en format virtual en l'edició Open del Canadà. La competició es va  retransmetre via webcast els dies 29 i 30 de maig, després que la FINA rebés els diferents vídeos de les rutines dels països participants.
 

Durant la retransmissió s’han donat a conèixer els resultats, on l’equip estatal ha sumat fins a 7 medalles, dues d’elles amb participació granollerina. Ha estat en la rutina combinada, on la selecció ha obtingut l’únic or de la competició, i ha comptat amb les nedadores del CNG Judith Calvo, Clàudia Julià i Valeria Parra. Una prova on s’ha imposat a Bielorússia. La plata obtinguda a l’equip lliure, hi participaven Calvo i Julià, seguit dels Estats Units i superant també Bielorússia.

Gran campionat per les noies del CNG que van brillar, contribuint a l’èxit de l’equip espanyol en aquesta competició virtual, que ha estat la darrera etapa d’aquestes World Series, que celebrarà la Super Final a Barcelona, de manera presencial, del 10 al 13 de juny.

Edicions locals