Granollers dóna nous ajuts per pal·liar l'impacte socioeconòmic de la pandèmia

L'Ajuntament ha previst subvencions específiques per al treball autònom i per al sector cultural i creatiu

Economia

Granollers dóna nous ajuts per pal·liar l'impacte socioeconòmic de la pandèmia
Granollers dóna nous ajuts per pal·liar l'impacte socioeconòmic de la pandèmia

Granollers va obrir divendres la nova convocatòria d’ajuts econòmics –de poc més d'un milió d'euros– per recuperar el dinamisme de la ciutat i donar suport als col·lectius més afectats per l'impacte social i econòmic de la pandèmia. En total, entre l'any passat i aquest, l'Ajuntament hi ha destinat gairebé 4,9 milions d'euros.

Enguany s'han convocat noves línies de subvencions a les quals poden accedir empreses i autònoms, així com una línia d’ajuts específics per al sector cultural i creatiu. Concretament, fins al 28 de juny es podran sol·licitar subvencions al sector de la indústria cultural i creativa (200.000 euros disponibles) i també al treball autònom (151.000 euros).

Fins al 31 de juliol es podran demanar subvencions per al manteniment de llocs de treball (500.000 euros), i fins al 30 de setembre per a la contractació durant 12 mesos de persones desocupades (120.000 euros) i per al foment de l'emprenedoria i la creació d'activitat empresarial (45.000 euros).

Per poder aspirar a les subvencions cal complir els requisits especificats a les bases de cada subvenció, publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament, i presentar la sol·licitud telemàticament o de manera presencial a l'OAC del carrer Sant Josep.

Edicions locals