La Mútua i Pimec col·laboren per rastrejar casos positius de Covid a les empreses

L'acord permetrà oferir a les pimes del Vallès Oriental la possibilitat de fer tests ràpids d'antígens de manera 100% gratuïta

Societat, Economia

Una acció de Pimec Covid Free, al novembre als polígons de les Franqueses
Una acció de Pimec Covid Free, al novembre als polígons de les Franqueses

La Mútua de Granollers i Pimec Vallès Oriental han signat un conveni de col·laboració per fer conjuntament un rastreig proactiu de casos positius de Covid-19 i afavorir així la reactivació de l’activitat econòmica del teixit empresarial de la comarca. La iniciativa s'emmarca en el projecte Pimec Covid Free i ofereix tests ràpids d’antígens, servei sanitari i traçabilitat dels resultats a les pimes del Vallès Oriental de manera 100% gratuïta.

La campanya de rastreig i cerca proactiva començarà dilluns, 7 de juny, i els tests ràpids d'antígens a disposició de l'àmbit empresarial del Vallès Oriental es faran a l'edifici de la Mútua de Granollers, a la plaça Pau Casals.

Tant la Mútua com Pimec destaquen la importància de la col·laboració publicoprivada per assolir fites de gran magnitud, "com aquesta acció proactiva en benefici de la recuperació econòmica i de la salut de les persones treballadores i la ciutadania". En aquest sentit, les dues entitats es mostren disposades a continuar treballant plegades en l'erradicació de la Covid-19.

Edicions locals