Remuntada del Fraikin a Lleó per acabar quart classificat de la lliga d'Asobal

El conjunt vallesà podria rebre una invitació per disputar la competició continental la pròxima temporada

Esports

Remuntada del Fraikin a Lleó per acabar quart classificat de la lliga d'Asobal
Remuntada del Fraikin a Lleó per acabar quart classificat de la lliga d'Asobal | Javi Garez (BMG)

El Fraikin Granollers va aconseguir un triomf de mèrit a la pista de l'Ademar (28-29) després de remuntar un duel que se li havia complicat. Els vallesans van disputar dissabte l'últim duel de la lliga d'Asobal, que estava ajornat, per acabar al quart lloc, amb 37 punts. La derrota del dimecres passat contra el Guadalajara (26-30) feia impossible arribar al tercer lloc, que donava l'accés directe a Europa. Tot i això, segons apunten diversos mitjans, el Fraikin podria aconseguir una invitació per jugar a Europa la pròxima temporada. 

L'últim duel vallesà de la temporada 2020-21 va ser en una pista complicada, que va haver de remar per capgirar l'electrònic i guanyar el compromís per la mínima. El Granollers encarava l'últim tram de la primera part, 10 a 7, que després d'una bona reacció granollerina marxava al descans 12 a 14. A la represa, els locals van fer un parcial de 8 a 1, que complicava la victòria vallesana. Tot i això, als últims deu minuts del partit, el Granollers va millorar en defensa i amb l'encert en atac va capgirar un duel per somiar amb Europa.

El partit va suposar l'últim vestint la samarreta granollerina de Borja Lancina i Mamadou Gassama, que marxen; i Marc García, que es retira. 

Fitxa

28 - Abanca Ademar (12+16): Slavic (Ghedbane); Gonzalo Pérez (13, 1 p), Feuchtmann (4, 1p), Lucin (2), Marchán (2), Kisselev (2), Casqueiro (-); Donlin (2), Pedro Martínez (1), Gostovic (-), Jaime Fernández (1), Carrillo (-), Natán Suárez (1), Piechowski (-).

29 - Fraikin Granollers (14+15): Sastre; Franco (4), Alex Márquez (1), Rey (1), Salinas (4), Marc García (1), Chema Márquez (3); Pol Valera (6, 2 p), Lancina (-), Adrià Martínez (1), Gassama (3), Gurri (2), Edgar Pérez (3, 2 p). 

Edicions locals