Dràstik Punkaires durà Manolo Kabezabolo a El Campanar de Canovelles

El pioner del punk a l'Estat ha reeditat el seu primer disc, '¡Ya Hera Ora!'

Cultura

Manolo Kabezabolo amb el seu primer disc reeditat en vinil
Manolo Kabezabolo amb el seu primer disc reeditat en vinil | Dràstik Punkaires

Encara orfes d'espai –la seu social de Granollers està tancada a l'espera que es puguin fer les reformes que requereix l'Ajuntament i rebi els permisos d'obertura–, Dràstik Punkaires no vol renunciar a apropar la música underground al Vallès i ha trobat a El Campanar de Canovelles un espai alternatiu per dur-hi les seves propostes.
Aquest dissabte hi serà convidat un dels referents del primer punk a l'Estat, Manolo Kabezabolo, que ara torna a presentar el seu primer disc, ¡Ya Hera Ora!, editat per primer cop el desembre de 1995 amb Gor Discos i ara reeditat per Rock de Kasba.

Va ser un dels discs més venuts de l'època i l'únic que Manolo Kabezabolo va gravar en solitari. La primera edició es va haver de retirar del mercat a causa de les denúncies per plagi per Véndemelo, una versió del Breaking the law de Judas Priest. Així, va sortir una segona tirada amb les versions i adaptacions retirades de l’edició de la discòrdia, que es va llançar en CD i K7. Ara, 25 anys després, i per primera vegada, s’edita en format vinil i Manolo Kabezabolo l'està presentant també en solitari, només amb la seva guitarra.

Per complir amb els protocols Covid, el concert, que començarà ales 20.30 h, està limitat a 175 persones. L'entrada val 10 euros (+1 de gestió a entrapolis.com).

Edicions locals