Sis empreses participen en el tercer 'speed dating' del programa Talents en potència

La sessió ha posat en contacte 6 empreses de la comarca amb necessitats de contractació i 18 participants del programa

Economia

La sessió va tenir lloc dimecres a Can Ribas, a les Franqueses
La sessió va tenir lloc dimecres a Can Ribas, a les Franqueses

KH Lloreda, Comart, Synergie, Iman, Manpower i Adecco han estat les sis empreses que dimecres van participar en el tercer speed dating organitzat pel Consell Comarcal, una iniciativa que permet posar en contacte diverses empreses de la comarca amb necessitats de contractació amb els participants del programa Talents en potència que estan en situació de recerca de feina.

Fruit de l'èxit de les dues anteriors edicions, celebrades el 2019, s'ha decidit repetir la convocatòria. La sessió va tenir lloc dimecres al Centre de Recursos Agraris Can Ribas, de les Franqueses, i van participar-hi 6 empreses i 18 persones en situació de recerca de feina.

Es tracta d'un sistema molt atractiu per a les empreses, ja que els permet conèixer diferents perfils de treballadors i treballadores en una sola jornada, en què poden captar els talents que els interessin per a futures entrevistes amb més profunditat. Per a les persones en recerca de feina, a més, és també una gran oportunitat per donar-se a conèixer i poder presentar els seus perfils d'una forma més qualitativa.

El projecte Talents en potència, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, és gestionat pel Consell Comarcal i cofinançat pels ajuntaments de la comarca on es desenvolupa, ofereix itineraris personals d’inserció a un total de 60 persones (amb discapacitat i beneficiàries de la renda garantida de ciutadania).

Edicions locals