Eduard Serrano, bronze estatal de gimnàstica per aparells

El gimnasta del CNG obté la tercera màxima puntuació de la competició absoluta i l'equip de Base 2 guanya el Campionat de Catalunya

Esports

L'equip de Base 2 que s'ha alçat amb el títol del Campionat de Catalunya
L'equip de Base 2 que s'ha alçat amb el títol del Campionat de Catalunya | CNG

Eduard Serrano, gimnasta del CNG, ha guanyat la medalla de bronze del Campionat d'Espanya Via Olímpica en la modalitat per aparells. La competició s'ha celebrat virtualment i és la màxima categoria estatal de gimnàstica. 

Serrano, que va actuar al gimnàs d’Aurora Morata del CNG, va sumar 11,55 punts que li va permetre endur-se el bronze. La medalla d’or va ser per Hugo Bastian del Covadonga amb 13,45 punts, i la plata per Marcos Fernández del Majadahonda amb una puntuació de 12,20. El gimnasta del CNG, que també ha enregistrat l’exercici de poltre en arcs, resta a l’espera de conèixer la puntuació dels jutges. 

L'equip de base 2, campiones de Catalunya

Excel·lent participació de les gimnastes de Base del Club Natació Granollers, al Campionat de Catalunya que va tenir lloc els passats dies 12 i 13 de juny a Barcelona. Fins a tres ocasions, el CNG va pujar al podi per a recollir una medalla de cada color, que van ser aconseguides per les gimnastes de Base 2. I és que per equips, el CNG va aconseguir l’or i, per tant, el títol català després d’una gran actuació de les gimnastes de Base 2 que en l'àmbit individual també pujar al podi català. Un equip campió de Catalunya i que va estar integrat per Paula Bellisco, que es va proclamar subcampiona; Maria Durall, que va penjar-se el bronze; i Índia Arnan, que va fer un meritori 11è lloc. Més discreta, però igualment de destacable va ser l’actuació de Noa Soler, 29a a Base 3M; i de Mariona Muñoz, 70a a Base 4P. 

D’aquesta manera tan excepcional, les gimnastes de Base tanquen el curs esportiu català, després d’un any ple d’entrebancs per la pandèmia i que han pogut superar amb uns grans resultats finals.

Edicions locals