El Fraikin Granollers defineix la plantilla 2021-2022

L'equip incorpora el porter internacional Rangel Luan i el lateral esquerre Joan Amigó

Esports

Rangel Luan
Rangel Luan | BM Ciudad Logroño

El Fraikin Granollers ha treballat en silenci des que va acabar la temporada i ja té perfilada la plantilla de la pròxima campanya, tot i que encara està pendent de saber si podrà jugar competició europea el curs que ve. Aquesta decisió s'hauria de conèixer durant la primera quinzena de juliol. 

L'equip d'Antonio Rama tindrà dues cares noves la pròxima temporada. La plantilla ha reforçat la porteria amb el porter internacional amb Brasil, Rangel Luan, procedent del BM Ciudad Logroño; i la primera línia, amb el lateral esquerre, Joan Amigó, del Cavigal Nice, de França, tot i que es va formar al FC Barcelona. Els dos fitxatges han signat per a les pròximes dues temporades. 

El bon paper de l'equip fa que l'estructura principal es mantingui i la secretaria esportiva ha decidit renovar amb dues temporades Antonio García, Esteban Salinas i Adrià Martínez, i amb una, Marc Guàrdia. A més, els jugadors que tenen contracte en vigor per una temporada més són Edgar Pérez, Pol Valera, Sergi Franco, Oriol Rey, Álex Márquez i Chema Márquez. Pel que fa al jugador del planter Jan Gurri té dos anys més de contracte en vigor i el jugador dle filial  Víctor de Sande s'incorpora al Fraikin.  

El club ha confirmat les baixes, ja anunciades, amb Marc García, que ja va anunciar la seva retirada el passat mes de març, i la resta són Borja Lancina, Mamadou Gassama i Pol Sastre.

Plantilla Fraikin BM Granollers 2021-2022:

Marc Guàrdia (porter), Rangel Luan (porter), Víctor De Sande (extrem dret), Oriol Rey (pivot), Sergi Franco (extrem dret), Pol Valera (central), Adrià Martínez (extrem esquerre), Edgar Pérez (extrem esquerre), Antonio García (primera línia), Chema Márquez (primera línia), Álex Márquez (primera línia), Jan Gurri (primera línia), Esteban Salinas (pivot) i Joan Amigó (primera línia).

Edicions locals