Ajuntament i Gran Centre impulsen de nou els Premis Porxada

La Gala del Comerç de Granollers se celebrarà al Teatre Auditori el divendres 8 d'octubre

Economia

Ajuntament i Gran Centre impulsen de nou els Premis Porxada
Ajuntament i Gran Centre impulsen de nou els Premis Porxada

L'associació de comerciants Gran Centre i l'Ajuntament de Granollers impulsen enguany la 3a edició dels Premis Porxada en reconeixement del sector comercial de la ciutat. Així, la Gala del Comerç es reprendrà aquest any després que l'edició del 2020 quedés suspesa a causa de la pandèmia. En aquesta ocasió serà el 8 d'octubre a les 20.30 h.

En aquesta edició es lliuraran un màxim de 10 premis a l'establiment històric –qualsevol establiment comercial amb més de 100 anys d'història a la ciutat, sigui per història familiar o per història d'activitat– i 2 premis honorífics, en els quals poden ser premiats tant els establiments comercials com les persones d'acord amb la proposta motivada pel jurat dels premis.

També hi haurà premis a l'antiguitat –establiments que l'any 2020 van complir 25, 50 o 75 anys–, als quals també podran aspirar els comerços que presentin la seva candidatura i que acreditin que enguany fan 25, 50 o 75 anys. Els comerços que vulguin presentar la seva candidatura en aquesta categoria, poden fer-ho mitjançant instància al registre general de l'Ajuntament o a l'associació de comerciants Gran Centre fins al 15 de setembre de 2021 adjuntant els documents que acreditin l'antiguitat.

Edicions locals