La tómbola de les 'Redbaixes' reparteix més de 400 premis

La campanya de les 'Redbaixes' d'enguany ha esta la primera acció de dinamització conjunta entre Gran Centre i Comerç de Dalt

Economia

La tómbola es va instal·lar en quatre punts del centre de la ciutat divendres i dissabte
La tómbola es va instal·lar en quatre punts del centre de la ciutat divendres i dissabte

Coincidint amb el període de rebaixes d'estiu, Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt han impulsat la campanya Segueix el fil vermell de les Redbaixes!. Del 23 de juny al 10 de juliol, tots els clients d'algun dels establiments o serveis adherits a l'entitat comercial han obtingut un tiquet que, durant el cap de setmana passat, 9 i 10 de juliol, els ha permès estirar el fil vermell d'una tómbola instal·lada en diversos espais del centre.

La tómbola, que a la pràctica ha estat la primera activitat de dinamització conjunta després de la fusió de Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt, es va instal·lar divendres al matí a l'inici del carrer Joan Prim, cantonada amb Torras i Bages; i a la tarda a la plaça Barangé, davant del Casino. Dissabte, va ser a la Porxada al matí i a la plaça de la Corona a la tarda.

Tothom qui va estirar el fil vermell de la tómbola va guanyar algun dels 400 premis, obsequis o vals de descompte aportats per prop de 50 establiments i serveis associats, fins que es van exhaurir les existències. Des de l'associació de comerciants qualifiquen d'"èxit rotund" els dos dies de l'acció, pensada per potenciar el comerç local de la ciutat i propiciar la interacció entre clients i els comerços i serveis de la ciutat.

L'activitat va comptar amb l'acompanyament de l'speaker Miki Mike, Carles Cullell Cot, i va comptar amb la col·laboració d'Automòbils Bertran –exposició de vehicles–, El Jardinet –decoració de l'espai–, Zinkers –muntatge de l'estructura de l'activitat– i el suport de l'Ajuntament de Granollers.

Edicions locals