El CNG reconeix els gimnastes campions amb un mural

L'acte va tenir joc fa uns dies a la sala de gimnàstica Aurora Morata

Esports

El CNG reconeix els gimnastes campions amb un mural
El CNG reconeix els gimnastes campions amb un mural | CNG

El CN Granollers ha reconegut la tasca dels gimnastes campions que han disputat les seves competicions, tot i l'afectació de la Covid. L'acte va tenir lloc dijous passat a la sala de gimnàstica Aurora Morata i va consistir en la descoberta d'un mural amb els darrers campions d'Espanya del club. 

D'entre els homenatjats hi ha Abel  i Gabriel Samper, Eduard Serrano, Marina Esteban, Ona Perxachs, Carlota Garcia, Joana Sarrate, Mariona Masjoan i Rut Soler, a més a més dels entrenadors Limin Jia, Elisabet Valle i Anna Parera. Tanmateix s’ha dut a terme el reconeixement a l’equip de femenina integrat per Berta Pujadas, Helena Lucas, Carlota Garcia, Joana Sarrate, i Marina Esteban que, juntament amb la seva entrenadora Elisabet Valle, han aconseguit l’ascens a la Primera Divisió de la lliga estatal Iberdrola. "Són els i les gimnastes del Club Natació Granollers davant dels quals s’emmirallen tots els integrants de la secció de gimnàstica artística, tant masculina com femenina, del CNG. Són els referents de la gimnàstica granollerina. Són els que en una temporada tant complicada com aquesta no han defallit en esforç i compromís per seguir sumant èxits esportius i fer el Club augmenti el seu palmarès i el seu prestigi llaurat en aquesta modalitat esportiva", informa en un comunicat el CNG, 

L’acte ha comptat amb la presència del president del club Eduard Escandell; la vicepresidenta segona, Anna Rusiñol; i membres del Consell de Direcció encapçalat pel director executiu, Jordi Mas, a més del cos tècnic de la gimnàstica que lidera la directora esportiva de la secció, Aurora Morata.

Edicions locals