El Vallès Oriental es promociona entre els visitants de proximitat

El Servei de Turisme, que depèn del Consell Comarcal, impulsa una campanya amb el lema 'Apropa't i viu'

Economia

La tanca de l'AP-7
La tanca de l'AP-7

El Servei de Turisme del Vallès Oriental ha presentat una campanya per aquest estiu destinada a captar el turisme de proximitat. Amb el lema Apropa't i viu, la campanya vol donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d'una cançó, 40 vídeos, dues tanques publicitàries, accions a les xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

El compositor Dani Vega, membre de la banda Mishima, ha creat la peça que fa de fil conductor dels 40 vídeos editats, que mostren els principals atractius i punts d'interès de cada municipi de la comarca. La cançó, de to vitalista i alegre, convida a gaudir de les coses que tenim a prop i a visitar el Vallès Oriental.

La campanya també es difondrà a les xarxes socials de TurismeVallès, i es farà publicitat en mitjans online i offline. A més, també s'ha invertit en dues grans tanques publicitàries per captar el turisme de proximitat. Una està situada a l'AP-7, a Maçanet de la Selva –per impactar en el turisme francès de les comarques gironines–, i una altra tanca a la C-31, a Montgat –per captar l'atenció dels visitants de Barcelona i el Maresme–.

El Vallès Oriental, "un diamant"

El president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, assegurava en la presentació de la campanya que "el Vallès Oriental és un diamant i l'hem de treballar". "És un tema de responsabilitat de tots, sector públic i privat, i com a Consell Comarcal hem d'estar al costat dels empresaris i del sector públic".

Àlex Valiente, conseller de Turisme, afegia que amb la crisi de la pandèmia "els nostres hotels s'han adaptat a les noves realitats davant la nova demanda", i cridava a utilitzar les terrasses dels hotels aquest estiu.

Finalment, el representant de l'associació HVO, Enric Gisbert, destacava que "ha costat molts anys conscienciar tothom que el turisme representa un tros del pastís de l'economia de la comarca", i valorava la implicació de l'administració pública en campanyes de promoció turística.

Edicions locals