El TAG rebrà el Mag Lari i un tribut a Abba

El Teatre Auditori s'ha volgut sumar al programa d'actes com un nou espai per la festa amb espectacles lleugers

Cultura

El TAG rebrà el Mag Lari i un tribut a Abba
El TAG rebrà el Mag Lari i un tribut a Abba | Abba

Montse Eras

Com és habitual, el Teatre Auditori de Granollers (TAG) se suma a la programació de la festa. A diferència dels darrers anys, en què programava espectacles a l'aire lliure, les propostes tornaran en aquesta edició a la sala gran de l'equipament. El TAG ha programat, doncs, dues propostes fresques per gaudir en família o amb amics: Una nit amb el Mag Lari, el 27 d'agost i Abba. The new experience, el 29 d'agost.

"Hi ha nits màgiques, i després hi ha les nits que directament són màgia: com la que ens espera amb el Mag Lari!", prometen els responsables de l'equipament. Amb més de 25 anys sobre l'escenari i tota una vida dedicada a l'art de sorprendre, el Mag Lari omplirà el teatre d'illusions, jocs, llums, fum i molt d'humor. Perquè no és només un mag que es treu cartes de la màniga, també aconsegueix fascinar el públic amb misteris i trucs que el deixaran bocabadat. Amb només 1 hora i 20 minuts, podrà fer desaparicions, gags amb humor i, fins i tot, ballar. El Mag Lari és il·lusionista des de fa gairebé 30 anys, i ha passat per gairebé tots els teatres del país. De fet, al TAG hi ha presentat també l'espectacle Ozom i ha actuat com a mestre de cerimònies en la presentació de temporada d'Escena grAn. També ha actuat en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i el Japó. Les seves aparicions televisives l'han convertit en un dels mags més populars de Catalunya i Espanya –va presentar dues temporades Pura Magia de TVE–, també gràcies al seu art en compaginar la màgia amb la faceta de xouman.

Preparats per 'Dancing Queen'

El quartet suec ABBA ha estat, sens dubte, una de les bandes musicals de major fama i que van ser fonamentals per crear el so i l'estil dels anys 70 i 80. Les seves cançons són presents en la memòria col·lectiva de diferents generacions, i han marcat la banda sonora de la vida de moltes persones arreu del món. Avui dia continuen vigents gràcies a diferents espectacles com els musicals, els recopilatoris publicats, i els homenatges, com el que es podrà veure al TAG el darrer diumenge de festa major. Abba. The new experience és una banda tribut que vol contribuir a difondre els èxits del grup suec amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. Amb tota la qualitat, elegància, lluentor i màgia amb la qual Abba va conquerir les llistes d'èxits a partir de la seva victòria en el festival d'Eurovisió de 1974. Abba va guanyar popularitat amb melodies enganxoses, lletres simples i el seu so propi, caracteritzat per les harmonies de les veus femenines i el wall of sound, un efecte musical creat pel productor Phil Spector.

El llançament de diversos àlbums recopilatoris la dècada dels 90 va fer retornar el quartet a les llistes de popularitat i Abba és un dels grups més exitosos i de més vendes del món. Sens dubte, no hi faltaran Waterloo, Mamma Mia!, Dancing Queen i molts altres dels ja himnes de la banda. 

Horaris

Una nit amb el Mag Lari, divendres 27. 21 h. Teatre Auditori de Granollers Preu: 15 euros

ABBA - The new experience, diumenge 29 21 h. Teatre Auditori Preu: 15 euros

Les entrades es poden adquirir al web teatreauditoridegranollers.cat o bé a les taquilles del TAG el 26 i 27 d'agost, de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h

Edicions locals