El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental renova part de la junta

David Vázquez, del Restaurant DO, es manté com a president, mentre que Alfonso Garcia, de l'Hotel Ciutat de Granollers, entra com a vicepresident d'Hotels

Economia

El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental renova part de la junta
El Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental renova part de la junta

L'assemblea general del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental va ratificar aquest dijous, un cop finalitzat el procés electoral, la continuïtat de la candidatura de la junta actual per a un període de 4 anys, tal com estableixen els estatuts de l'entitat.

Així doncs, David Vázquez, del Restaurant D.O., continuarà com a president, mentre que José Fernández, del Bar Restaurant Os Galegos, serà el vicepresident de Bars; Julià Bellalta, del Restaurant La Cruïlla i El Portal Vell, el vicepresident de Restaurants; i Alfonso Garcia, director de l'Hotel Ciutat de Granollers, vicepresident d'Hotels.

Completaran la junta del gremi els vocals Margarita Pagès Pascuet, del Restaurant El Remei; Andrés Armendáriz Espinosa, del Restaurant Sanfrancisco; Raquel Tesina Teixidó, dels Restaurants Cargols, El Parque i Coquinaria; Meritxell Ripoll Sabatés, del Restaurant Olimpo; José Luis Montes Soto, de Bocactoria; Miquel Sala Tur, d'El Grillat; Rosa Parera Lloberas, de Can Parera; i Mònica Galán Mengual, de Yögos.

Destaquen la nova incorporació dels vocals Margarita Pagès, Meritxell Ripoll, José Luis Montes i Mònica Galán, així com del vicepresident d'Hotels, Alfonso Garcia, director de l'Hotel Ciutat de Granollers, en representació de Fondese SL.

Amb la incorporació d'un dels grups hotelers més importants del Vallès Oriental a la junta es pretén dotar de transversalitat a les actuacions del Gremi amb accions enfocades al turisme i la promoció.

Edicions locals