Prop de 200 participants al Duatló Ciutat de Granollers del Circuit

Pau Capdevila, del CE Rayo Team, i Sofia Aguayo, del Prat Triatló 1994, van guanyar dissabte la prova sobre l'asfalt mundialista

Esports

Prop de 200 participants al Duatló Ciutat de Granollers del Circuit
Prop de 200 participants al Duatló Ciutat de Granollers del Circuit | Roger - Duatló de Granollers

Pau Capdevila, del CE Rayo Team, i Sofia Aguayo, del Prat Triatló 1994, han guanyat l'11a edició del Duatló Ciutat Granollers, que va tenir lloc dissabte sobre l'asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya. La prova, que va ser organitzada pel Triatló Granollers, va comptar amb prop de 200 participants. 

L’escenari del circuit vallesà va ser un any més un dels grans atractius dels duatletes, que van completar un recorregut dividit en tres sectors. El primer va ser una cursa a peu, equivalent a una mica més d’una volta al Circuit. Després van completar un tram de 19 km amb bicicleta, realitzant quatre voltes més al traçat. Per a acabar, els participants van fer una última cursa a peu de 2 km. Pau Capdevila va superar els tres sectors amb un temps de 52 minuts i 32 segons, amb un marge de 12 segons amb el segon, Daniel Álvarez (Prat Triatló 1994), i 15 amb el tercer, Albert Serra (Katoa Barcelona).

A les portes del podi absolut es va quedar Albert Majó, del Triatló Granollers, que va imposar-se en la categoria juvenil, amb un temps de 53 minuts i 2 segons.

En categoria femenina, la campiona va ser Sofía Aguayo, que va dominar la cursa vallesana amb un registre de 57 minuts i 46 segons. El podi femení es va completar amb Marina Burgaya, del Katoa Barcelona, amb 58 minuts i 30 segons, i Carmen Maria Rodríguez, del Prat Triatló 1994, amb 1 minut i 23 segons.  

Edicions locals