La Gran Fira al Carrer s'ajorna fins al dissabte 18 de setembre

Gran Centre i Comerç de Dalt posposen la sortida al carrer per la previsió de pluja per aquest dissabte

Economia

La Gran Fira al Carrer s'ajorna fins al 18 de setembre
La Gran Fira al Carrer s'ajorna fins al 18 de setembre

Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt han decidit ajornar fins al dissabte 18 de setembre la celebració de la Gran Fira a carrer, inicialment prevista per aquest dissabte. La decisió s'ha pres arran de la previsió de pluja per aquest cap de setmana.

Així, serà finalment dissabte 18 de setembre que les dues entitats sortiran de nou al carrer amb unes 65 parades de comerços i serveis, que oferiran promocions destacades.

Ara feia gairebé un any que els comerços del centre no celebraven una edició de la Fira al Carrer, que sol tenir dues edicions cada any –al febrer i al setembre–. La situació de la pandèmia del març passat va aconsellar posposar-ne la celebració fins després de l'estiu.

La fira, que seguirà tots els protocols i les mesures de prevenció i seguretat marcades, tindrà lloc de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h als carrers Anselm Clavé, Joan Prim, Sant Roc i Santa Anna i les places Maluquer, Perpinyà, de l'Oli i de la Caserna.

Entre les novetats més destacades, hi haurà un espai infantil davant del Museu i un espai lúdic amb simuladors a tocar de la plaça Maluquer. "A part de passejar i comprar, volem recuperar l'ambient festiu amb una acció presencial oberta a tothom", diu Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre.

Edicions locals