El Fraikin, clar favorit contra l'HC Prolet 62

L'equip granollerí jugarà els dos partits de l'eliminatòria europea al Palau d'Esports

Esports

El Fraikin, clar favorit contra l'HC Prolet 62
El Fraikin, clar favorit contra l'HC Prolet 62 | BM Granollers

El Fraikin Granollers és el clar favorit per passar la primera ronda de l'EHF European League contra l'HC Prolet 62, de Macedònia del Nord. El conjunt dirigit per Antonio Rama torna a una competició continental després de dues temporades i ho farà en una doble eliminatòria que es jugarà íntegrament al Palau d'Esports. De fet, del conjunt macedoni el més perillós era encarar el partit al seu pavelló, i aquesta variable s'ha desconnectat per l'acord que van arribar totes dues entitats per disputar el duel a terres vallesanes.

Al partit d'anada, el Fraikin jugarà divendres (19h) al Palau en condició de visitant i un dia després, dissabte (17.30h), ho farà com a local. "Arribem amb ganes i il·lusionats perquè és una competició especial. Són dos partits que juguem a casa. Portem tot el més preparant-nos per això", explica el tècnic Antonio Rama, que va valorar positivament treure's el duel a Macedònia: "tant de bo el Palau estrenyi i respongui. També és important el fet que no viatges i que et treus un partit a Macedònia, que tot és més complicat. Això fa que sigui un avantatge. Hem de fer valer aquest doble partit a casa, tot i que és veritat que dos partits seguits farà que el segon es faci molt dur".

L'HC Prolet 62 és un dels equips potents de la lliga de Macedònia del Nord, però un autèntic desconegut a Europa, amb tres participacions en la Challenge Cup en els darrers 10 anys. "La clau és treure la nostra millor versió. Si juguem al nostre 100x100, tenim moltíssimes opcions de guanyar. És un equip bastant desconegut", apunta el capità Antonio García Robledo. 

Edicions locals