El Fraikin supera el tràmit de la primera ronda de la lliga europea EHF

L’equip vallesà perd el segon partit contra el Prolet 62 però és clar triomfador de l’eliminatòria (63-50)

Esports

El Fraikin supera el tràmit de la primera ronda de la lliga europea EHF
El Fraikin supera el tràmit de la primera ronda de la lliga europea EHF | Xavier Solanas (BMG)

El Fraikin Granollers ha superat la primera romda de la lliga europea EHF contra el Polet 62, tot i perdre el partit de tornada avui al Palau d’Esports per 27 a 29. De totes maneres, els vallesans havien aconseguit un marge de 15 gols al duel de l’anada (21-36), que van ser més que suficient per celebrar el passi. 

El conjunt dirigit per Antonio Rama ha complert amb l’objectiu de passar ronda europea i dimarts coneixerà el rival de la segona ronda de la lliga europea EHF. Contra l’equip de Macedònia del Nord s’ha imposat a la primera part, per 14 a 12. A la represa, els vallesans s’han deixat anar i l’equip nord-macedoni ha capgirat l’electrònic, 20 a 21 al minut 46 amb un gol de Pecakovski. Fins i tot, els visitants han fet un parcial de 0 a 5, que ràpidament ha estat truncat per un crit a l’ordre de Rama. 

Novament el màxim golejador ha estat Chema Máquez, que ha anotat sis gols. El pròxim partit granollerí serà dimarts contra el Barça, també al Palau d’Esports, amb la Supercopa de Catalunya en joc. 

 

27-Fraikin BM Granollers: Guàrdia (Luan), Martínez (3), Chema Márquez (6), Antonio García (2), Álex Márquez (4), Franco (1) y Salinas (1); Edgar (2), Gurri (3), Valera (4), Armengol, De Sande, Rey, Amigó i Romero (1).

29 - HC Prolet 62 : Petkovski (Cvetkovski, Ivanoski), Dimov (1), Golubovic (4), Alarov (7), Palevski (4), Pejovic (1) y Pecakovski (4); Manev, Dzonov (4), Dodevski, Andonovski (3), Majnov, Krstevski (1) i Fichorski.

Àrbitres: Pirvu i Potirniche. Exclusions per Chema Márquez, Rey (2), Salinas (2) i Amigó del Fraikin BM Granollers i Pecakovski (2) del HC Prolet 62.

Edicions locals