La Gran Fira al Carrer, ajornada fins al dissabte 25 de setembre

Les previsions de mal temps per aquest dissabte han portat les dues entitats a endarrerir una setmana més la celebració de la fira

Economia

L'última edició de la fira, el setembre de l'any passat
L'última edició de la fira, el setembre de l'any passat

Després d'ajornar l'edició prevista pel 4 de setembre per la previsió de mal temps, Gran Centre i Comerç de Dalt van marcar el 18 de setembre al calendari per treure el seu estoc al carrer en una nova edició de la Gran Fira al Carrer. No obstant això, davant les previsions de pluja per aquest dissabte, els comerciants han decidit ajornar la fira una setmana més, fins dissabte 25 de setembre.

Així, si res no es torça, la fira tindrà lloc de 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h als carrers Anselm Clavé, Joan Prim, Sant Roc i Santa Anna i les places Maluquer, Perpinyà, de l'Oli i de la Caserna.

La Gran Fira al Carrer sol tenir dues edicions cada any –al març i al setembre–. La situació de la pandèmia de l'hivern passat, però, va aconsellar ajornar-ne la celebració fins després de l'estiu, i ara les consecutives previsions de mal temps obliguen a posposar-la un cop més.

Entre les novetats més destacades d'aquesta edició, que aplegarà unes 65 parades amb tota mena de productes i serveis d'establiments associats a les dues entitats, hi haurà un espai infantil davant del Museu i un espai lúdic amb simuladors a la plaça Maluquer.

Edicions locals