El waterpolo del CNG es juga el passi a la semifinal de Copa a Molins de Rei

L'equip granollerí va empatar el partit de l'anada contra el Molins de Rei (10-10)

Esports

El waterpolo del CNG  es juga el passi a la semifinal de Copa a Molins de Rei
El waterpolo del CNG es juga el passi a la semifinal de Copa a Molins de Rei | CNG

El waterpolo masculí del CN Granollers es prepara per afrontar el partit de tornada de Copa Catalunya a casa del Molins de Rei, on espera desfer el desempat a 10 que es va signar en el primer partit de la competició domèstica i que es va disputar a la piscina del CNG el passat dijous. El duel de tornada de la primera eliminatòria de la Copa a Molins de Rei es produirà dimecres a les 20.45h. 

Els de Tomas Bruder van afrontar el primer partit de la temporada 21/22 amb l’objectiu de rodar i veure com encaixen en joc les noves peces de l’equip. I tot i que va començar el matx amb alts i baixos, a mesura que avançava el crono, es va anar ajustant l’engranatge fins a acabar amb un joc prou convincent, però que cal seguir treballant durant aquesta Copa, per tal de tenir-ho a punt de cara a la Lliga Estatal de Primera Divisió que començarà el pròxim 9 d’octubre.
 
El CNG segueix entrenant per a definir el joc granollerí de la temporada, així com per afrontar la propera cita de la Copa, que el podria portar a les semifinals del 25 de setembre.

Edicions locals