Estel Xuan Galo venç la Travessia de l’Estany de Banyoles

La nedadora del Club Natació Granollers és la més ràpida dels 2.150 metres de la travessa absoluta femenina

Esports

| CNG

La nedadora del Club Natació Granollers, Estel Xuan Galo, ho ha tornat a fer, en aquesta ocasió a la 77a Travessia de l’Estany de Banyoles que va tenir lloc diumenge. Després de nedar els 2.150 metres de la travessa absoluta femenina, Galo va aturar el crono en 26 minuts i 19 segons. Un temps que va proclamar a la granollerina campiona d’aquesta històrica prova d’aigües obertes. 

A més, set nedadors del CNG van participar en la Travessia de Menors, de 1.000 metres de distància, on va destacar Martina Padilla, amb el 8è lloc de la categoria femenina amb un temps de 16:17, així com Victoria Hernández, 24a; Laia Cruz, 27a; i Mireia Pérez, 47a. En categoria masculina, el millor classificat va ser Fabio Sambruno, en 19è lloc amb una marca de 17:05; seguit d'Oihan Elorriaga, 24è; i Hugo Bonachela, 61è.  

Després d’un any de parèntesi per la pandèmia, aquesta competició va tornar a omplir l’estany amb més de 1.800 nedadors i nedadores, que van convertir la prova en una veritable festa de la natació catalana. 

Edicions locals