Antonio Rama: 'L'eliminatòria està oberta, però difícil'

El Fraikin necessita remuntar els tres gols en contra del partit de l'anada de la Lliga Europea EHF

Esports

| BMG / Xavier Solanas

Difícil, però no impossible. Aquesta és la premissa amb què treballa el Fraikin Granollers per capgirar l'eliminatòria en contra el Kadetten Schaffhausen. Els d'Antonio Rama volen viure una nit màgica al Palau d'Esports i remuntar el resultat advers de l'anada, de 36 a 33

La banqueta granollerina fa autocrítica i se satisfà del canvi defensiu de la primera a la segona part. "Ha estat un partit molt ràpid, que la primera part hem estat massa confiats en el contacte i plans, amb poca sortida. En la segona hem estat més agressius i intensos i la porteria ens ha ajudat més en la segona part", assenyala l'entrenador Antonio Rama, que és conscient de la dificultat del partit de tornada: "Sortíem en una eliminatòria de 0 a 0, tot i que sabíem que ells eren molt bons. Ara sortim amb un -3 i un gol average alt Penso que és oberta, però difícil".

El Granollers necessita remuntar l'eliminatòria contra l'equip suís de Joan Cañellas si vol passar a la fase de grups de la Lliga Europea EHF. El partit del Palau d'Esports serà el pròxim dimarts a les 20.45 h, un duel a caixa o faixa. 

Edicions locals