La UEI impulsa una nova associació de joves talents i empresaris

LYNE Group, un "hub de joves talents disposats a trencar estereotips", es donarà a conèixer en un acte el 15 d'octubre

Economia

El grup impulsor de la nova associació
El grup impulsor de la nova associació

La Unió Empresarial (UEI) aposta pels joves talents i impulsa la creació d’una nova associació: LYNE Group (Leading Youth Network of Entrepreneur) –xarxa líder de joves emprenedors–, una associació de joves talents que té l’objectiu de promoure l’emprenedoria, el treball en xarxa i les sinergies entre els joves i les empreses per poder enfortir el teixit empresarial del futur.

Des de fa un any s’està gestant aquest hub que pretén acostar els joves al món empresarial. El pròxim 15 d’octubre es donarà el tret de sortida amb una festa de presentació a l'Hotel Augusta Vallès. A l’acte es preveu que hi assisteixin unes 150 persones, entre joves i empresariat, on s’explicarà el funcionament de l’associació, quines seran les línies d’actuació i el calendari de trobades i actes.

"Som un grup de joves talents dins el món empresarial que volem formar un equip amb qui compartir les nostres inquietuds i trobar eines per fer créixer els nostres projectes", diu Aleix Colom, secretari general de LYNE Group. La nova associació empresarial vol deixar empremta primer a Catalunya i després a escala internacional a través de mentors i empreses que ja hi col·laboren, com KH-7, Pruna Motor, JDA-SFAI o Codorniu.

Més al detall, el grup pretén ser un espai de trobada on els joves talents se sentin còmodes i que els empresaris consolidats puguin compartir el seu coneixement; un club multidisciplinari on s’integrin tots els sectors empresarials: comunicació, logística, enginyeria, màrqueting, disseny, etc.; un grup de treball en xarxa potent per establir sinergies entre els integrants; i un grup amb reputació i visibilitat liderant un projecte empresarial nou a la comarca.

Edicions locals