El CBG debutarà amb set cares noves al retorn de la Copa

El sènior masculí rebrà dissabte el Sant Josep a les 17.45 h

Esports

El CBG debutarà amb set cares noves al retorn de la Copa
El CBG debutarà amb set cares noves al retorn de la Copa | CBG

El CBG masculí torna a la Copa Catalunya amb l'objectiu de ser competitius i lluitar per l'ascens. Toni Olivares lidera des de la banqueta el nou projecte granollerí, que s'ha reforçat amb set cares noves. De totes elles, les més conegudes són les de Carles Homs, que torna a l'equip després d'haver marxat el curs passat a meitat de la temporada, i les que pugen de la base, com Pol Cervantes, Jordi Auró i Arnau Murciano.

Dels altres tres fitxatges, dos procedeixen del CB Mollet de la Copa Catalunya, amb Jonatan Seidi i Jaume Solans. L'última incorporació és Álex Castro, del Mataró. A més, continuen Marc Salmerón, Jordi Serra, Gerard Viñallonga, Marc Subirachs, Jordi Torné, Ignasi Maspons i Xavier Serra. "L'equip està molt motivat per a l'inici de la lliga i tinc molt bones sensacions. Hi ha molta cohesió del grup, entre els que ja hi eren i els nous. Fa goig", diu Toni Olivares, que assumeix que a la primera jornada es veuran les cares contra un dels rivals més complicats, el Sant Josep.

Durant la pretemporada el CBG ha sorprès amb triomfs contundents, com ara el correctiu al Lliçà d'Amunt (87-37), de Copa Catalunya i rival al grup 3. Els granollerins rebran dissabte el Sant Josep, a les 17.45h. 

D'altra banda, el sènior femení continua el projecte amb Àngel López a Copa Catalunya, que dissabte rebrà el Tordera (16.30h).

 

Edicions locals