Antonio Rama: 'Intentarem ser una mica més contundents contra el Kadetten'

Antonio García Robledo va ser baixa per unes molèsties i s'espera que pugui jugar la tornada de l'eliminatòria de la Lliga Europea EHF

Esports

Antonio Rama: 'Intentarem ser una mica més contundents contra el Kadetten'
Antonio Rama: 'Intentarem ser una mica més contundents contra el Kadetten' | Xavier Solanas / Asobal

Un cop guanyat el partit de la lliga d'Asobal contra l'Helvetia Anaitasuna, totes les mirades del Fraikin són per a l'eliminatòria de dimarts de la Lliga Europea EHF. Els granollerins van perdre el partit de l'anada, 36 a 33, i el Palau d'Esports ha de ser clau per capgirar el resultat global de la ronda. 

"Penso que no ens ha de sorprendre massa cap cosa més del Kadetten. Sabem que tenen un jugador molt important, com és el Cañellas", deia el tècnic del Fraikin Antonio Rama, que explicava que per passar a la fase de grups caldria "ser una mica més contundents contra el Kadetten". "Penso que està molt oberta l'eliminatòria i el fet de jugar a casa, hauria de ser un punt a favor nostre", admetia l'entrenador. 

El pivot xilè Esteban Salines es mostrava satisfet del triomf contra Anaitasuna pel pas endavant que havien fet alguns jugadors de la plantilla. "L'equip ha donat un pas endavant. A més, a les últimes hores hi havia la baixa d'Antonio García Robledo per unes molèsties per no arriesgar per dimarts. I al final gent, que potser té un rol menys important, han donat un pas endavant. Necessitem això, competitivitat en l'equip per competir a les dues àrees", deia Salinas, que confia en les possibilitats del Fraikin per passar a la fase de grups de la Lliga Europea EHF.

Edicions locals