Estel Xuan Galo, subcampiona de la Copa d'Espanya a Barcelona

La nedadora del CNG queda segona dels 5.000 metres de la Travessia del Port de Barcelona

Esports

Estel Xuan Galo, subcampiona de la Copa d'Espanya a Barcelona
Estel Xuan Galo, subcampiona de la Copa d'Espanya a Barcelona | CNG

La nedadora Estel Xuan Galo, del CN Granollers, va quedar subcampiona de la Copa d'Espanya absoluta, que va coincidir dissabte amb la disputa de la 93a edició de la Travessia Nedant el Port de Barcelona. La granollerina va completar la modalitat dels 5.00o metres amb un temps d'1 hora i 38 segons. 

Estel Xuan Galo va participar a la Copa d'Espanya amb la selecció catalana d'aigües obertes. Amb la selecció catalana també estava convocat el tècnic del CNG, Miguel Gil, que va formar part de l’equip tècnic de l’equip català d’aigües obertes per afrontar una competició de molt nivell i amb grans competidors internacionals, i on la nedadora granollerina va ser, amb la seva actuació, una de les més destacades. El podi es va completar íntegrament per nedadores catalanes amb el primer lloc de Clàudia Giralt i el tercer lloc de Maria Victoria Yegres. 

Estel Xuan també va participar en una segona cursa, que va tenir diumenge a Tarragona. La granollerina va quedar segona a la Travessa de Tarragona, de 2.000 metres. 

Edicions locals