El Fraikin buscarà el bitllet per la fase de grups de la Lliga Europa EHF

L'equip granollerí rep avui al Palau d'Esports el Kadetten suís amb la intenció de capgirar la derrota de l'anada (36-33)

Esports

| Xavier Solanas (BMG)

El Fraikin BM Granollers i el Kadetten Schaffhausen es tornen a veure les cares avui dimarts una setmana després, però al Palau d'Esports (20.45h). Els suïssos arriben al Palau amb una renda de tres gols després de guanyar el partit de l'anada per 36 a 33

La tornada de la segona ronda de la Lliga Europa EHF tindrà com a premi el bitllet de la fase de grups de la competició continental. El resultat del partit d'anada va ser de 36 a 33 amb una destacada actuació de Joan Cañellas que va materialitzar 11 gols i va liderar el seu equip cap a la victòria. El Fraikin afrontarà una veritable final, que en cas de guanyar el global de l'eliminatòria accediria a la desitjada fase de grups. "És dels partits més importants del que portem de temporada i pot marcar el futur", assenyala el tècnic Antonio Rama, que admet que l'equip "té moltes ganes, està il·lusionat i es troba en un moment de confiança important". A més, el tècnic ha fet una crida perquè el públic vagi al Palau d'Esports per donar suport al Fraikin a capgirar l'eliminatòria. 

El Fraikin BM Granollers arriba al duel amb tota la plantilla disponible. L'última victòria a la lliga contra l'Helvetia Anaitasuna segueix reforçant el bon moment de l'equip d'Antonio Rama que és molt conscient de la situació i de la importància del partit. El Fraikin tindrà prou avui dimarts si guanyar de tres i l'equip suís no arriba als 33 gols.

Edicions locals