La regidora Mònica Ribell s'acomiada amb una defensa de la implicació de la ciutadania en la política

La representant de GxI - Primàries deixa pas a Joan Ricart, que prendrà possessió del càrrec a finals d'octubre

Política

La fins ara regidora portaveu de Granollers per la Independència (GxI) - Primàries Catalunya, Mònica Ribell, deixava dimarts l'acta d'edil de l'Ajuntament de Granollers per passar-li el relleu al número 2 de la llista, Joan Ricart, que prendrà possessió del càrrec a finals d'octubre. Ja el 2019 el grup havia decidit compartir el mandat per "donar a conèixer la transversalitat de la nostra llista electoral", tal com ja explicava la setmana passada.

En el seu darrer ple municipal, Ribell aprofitava per explicar la seva arribada a la política, agrair  aquests dos anys a la resta de regidors i tècnics, i a la ciutadania que "ha fet possible que jo ocupés aquest seient […] M'han ensenyat que ser regidora significa parlar amb la gent, caminar per tot arreu i, a vegades, això no és fàcil i no s'ha fet prou bé".

Amb tot, aquesta metgessa de professió reivindicava el paper de la política que "ho decideix quasi tot sobre la nostra vida". I, per això, Ribell defensa que "a la política s'hi ha de ser, i s'hi ha de participar perquè ens interpel·la sempre", deia tot recordant una frase d'Eisenhower: "la política hauria de ser la professió a temps parcial de tots els ciutadans". Així, Ribell assegura que seguirà implicada en la política municipal, des d'una altra posició a Primàries.

Edicions locals