La perruqueria Espai Llavina celebra 40 anys

El perruquer Josep Llavina va obrir l'establiment de Mare de Déu de Núria el 1981, quan només tenia 21 anys

Economia

Josep Llavina, amb una foto seva de quan va obrir el negoci el 1981
Josep Llavina, amb una foto seva de quan va obrir el negoci el 1981

Espai Llavina Perruquers, a l'entresol del número 6 del carrer Mare de Déu de Núria de Granollers, celebra aquest mes el seu 40è aniversari. Va ser el setembre de 1981 que Josep Llavina, amb només 21 anys, va obrir una perruqueria pròpia a Granollers després d'haver-se format i treballat en diversos establiments de Barcelona, l'Ametlla i Granollers.

Segons recorda el mateix Llavina, inicialment el local era força més petit, de 80 metres quadrats, i temps després va fer el pas d'ampliar-lo per afegir-hi un servei d'estètica, fins arribar als 220 metres quadrats actuals. "Vaig pensar que el futur de la perruqueria era oferir un servei integral, de manera que com més servei poguéssim donar als clients, millor".

Per això hi va anar incorporant serveis com manicura, pedicura, neteges de cutis, maquillatges, depilacions, tractaments facials i corporals, massatges, spa, dutxa Vichy i serveis mèdics, a més dels propis de la perruqueria, com els tractaments capil·lars tant per a homes com per a dones.

A l'avantguarda

Espai Llavina Perruquers també ha destacat per seguir sempre l'avantguarda del sector i per anar incorporant les tendències de pentinats i estètiques de cada moment. "Aquells anys hi havia perruquers que fugien dels estils més clàssics, com Vidal Sassoon, Jacques Dessange, Alberto Cebado o Lluís Llongueras, i vaig voler fixar-me en aquests models i en les novetats que venien de fora", explica el perruquer. "És bo seguir els qui van per davant amb un estil diferenciador".

Llavina també assegura que el més rellevant d'aquestes quatre dècades ha estat "divertir-me amb la feina, conèixer molta gent i gaudir dels equips que m'han ajudat tots aquests anys". Per això, per celebrar els 40 anys i agrair la confiança dels clients, "de Granollers i de tota la comarca", Espai Llavina fa una promoció especial que durarà fins al setembre de l'any que ve.

A més, els clients que ho vulguin podran participar en el sorteig d'un any de perruqueria gratuït per a dues persones. Les bases de la promoció i el sorteig es poden consultar al web espaillavina.com, un portal estrenat aquest setembre amb motiu de l'aniversari i desenvolupat per l'estudi Awake Designer.

Edicions locals