José Solivelles, candidat a la banqueta de l'ECG

La banqueta de l'EC Granollers es decidirà dijous en una reunió extraordinària de la junta directiva

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La banqueta de l'EC Granollers es decidirà dijous, en una reunió extraordinària de la junta directiva. Des de la dimissió de Javi Pérez fa dues setmanes, el club treballa per suplir la marxa amb un nou entrenador. En la pugna final, hi ha dos possibles candidats, entre els quals, segons ha pogut saber Som*, hi ha José Solivelles, que ja va ser l'entrenador de l'ECG les últimes tres temporades i que va ser
destituït al maig per Nama Sports
.

Aleshores es va assenyalar des del club un canvi en la filosofia del primer equip i arran d'això es va fer la renovació íntegra de tota la plantilla i una aposta ferma pel jovent. Aquesta premissa es vol seguir fent servir aquesta temporada i que aquest nou tècnic ho adopti. José Solivelles ha demostrat la seva vàlua les últimes campanyes fent un equip que es va quedar el curs passat a les portes de l'ascens de la Segona Divisió RFEF.

La directiva vol que el nou entrenador s'assegui ja diumenge a la banqueta granollerina, en el duel contra el Peralada. Aquestes dues últimes setmanes l'equip ha estat dirigit per l'interí Martí Domènech, que feia tasques de preparador físic. 

 

Edicions locals