El CNG presenta més de 400 esportistes

El club competeix al més alt nivell en waterpolo, natació, natació artística i gimnàstica

Esports

El CNG presenta més de 400 esportistes
El CNG presenta més de 400 esportistes | Xavier Solanas

El Club Natació Granollers va mostrar el múscul esportiu dins de l'aigua i del pavelló de gimnàstica, dissabte, durant l'acte de presentació dels seus equips. El club granollerí comptarà aquesta temporada 2021-2022 amb més de 400 esportistes entre les modalitats de natació artística, natació, waterpolo i gimnàstica. En totes elles, el club afrontarà una campanya ambiciosa al més alt nivell. 

El waterpolo masculí té com objectiu lluitar per l'ascens a la màxima categoria espanyola, mentre que el femení vol consolidar el grup de noies a la Primera Catalana amb el nou tècnic Javier Soler. De fet, el waterpolo masculí iniciarà la Primera Divisió espanyola dissabte contra el Sevilla a la piscina granollerina (16h). "Anirem partit a partit, però l'objectiu és lluitar per l'ascens. Tenim un equip jove, però hem de treballar cada dia", augurava el tècnic del grup masculí, Tomas Bruder.

En natació, el club manté les primeres espases d'Estel Xuan Galo, en aigües obertes i Héctor Morales, en la modalitat estils de piscina. "Enguany tenim un molt bon grup i aspirem a fer un bon paper a les tres competicions estatals que participarem", explicava un dels tècnics, Hernan Schneider, que confia participar en alguna prova internacional, com ara el circuit Mare Nostrum.

Pel que fa a la gimnàstica, el femení ha pujat a la Primera Divisió i "l'objectiu serà la permanència en la màxima categoria, que ens ha costant molt d'aconseguir", deia la tècnica, Elisabeth Valle. Pel que fa en nois, al desembre l'objectiu és quedar el més amunt al Campionat d'Espanya.

En natació artística, el club segueix sent un referent i durant l'acte van intervenir les tres sincronistes que s'entrenen al CAR de Sant Cugat amb la selecció espanyola: l'olímpica Abril Conesa, Mireia Hernández i l'acabada d’arribar Judith Calvo, que s'integra en la modalitat de parella mixte. "L'equip ara ja s'entrena per aconseguir millorar la nostra versió, de cara al Mundial del Japó que disputarem al maig", deia Conesa.

Pel que fa a l'equip de natació artística del club, l'objectiu és mantenir el bon paper als campionats estatals.

Edicions locals