El xocolater David Pallàs impulsa una marató solidària amb els damnificats de La Palma

A través d'Instagram dimarts farà una jornada amb altres pastissers, xefs i influencers

Societat

David Pallàs i Carol Vegas impulsen la iniciativa solidària
David Pallàs i Carol Vegas impulsen la iniciativa solidària

El popular mestre xocolater amb seu a Granollers, David Pallàs, i la seva dona, la pastissera Carol Vegas, han impulsat una marató solidària amb els damnificats per l'erupció del volcà de l'illa de La Palma, que es durà a terme dimarts a través del compte d'Instagram @davidpallasoficial, per on desfilaran altres pastissers, xefs i influencers que faran aportacions a la causa.

"Nosaltres no som activistes ni tenim la capacitat d'organització que té, per exemple, un xef com José Andrés. Però sabem fer receptes, sabem arribar als nostres seguidors i això és el que se'ns ha ocorregut en aquest moment. Compartir una jornada de feina per animar la ciutadania a fer donatius", expliquen Pallàs i Vegas, que expliquen que els diners es destinaran íntegrament als damnificats de La Palma, que ha de reubicar més de 1.000 famílies que ho han perdut tot.

La marató començarà dimarts, a les 11 h, i també comptarà amb la presència de representants de l'administració de La Palma, que explicaran de primera mà la situació actual. A banda de Pallàs, també hi haurà la intervenció d'altres persones conegudes de les xarxes, amb comptes com el de Sergio Fernandez, Cupcakes a gogó, el Dulce Sueño de Juani, Las recetas de MJ, entre altres participants que compartiran receptes i consells.

David Pallàs va rebre aquest setembre el premi internacional a les millors postres amb taronja de Gandia, un reconeixement que se suma a la seva trajectòria d'èxits, com el World Chocolate Master.

Edicions locals