La Fundació RIVUS lliura els premis del concurs de dibuix Descobreix el riu

En total s’han repartit una dotzena de premis a estudiants i escoles procedents de Granollers, Canovelles i Barcelona

Societat

Josep Monràs i Neus Garcia amb Iker Rodríguez, autor del dibuix que ha inspirat la nova imatge del programa per al curs 2021-2022
Josep Monràs i Neus Garcia amb Iker Rodríguez, autor del dibuix que ha inspirat la nova imatge del programa per al curs 2021-2022

La Fundació RIVUS va lliurar dijous els premis corresponents a la 5a edició del concurs de dibuix Descobreix el riu, en aquest cas centrat en el lliri groc. Els primers premis van endur-se un xec regal valorat en 100 euros per la compra de llibres i material escolar, un diploma i una estada gratuïta de 3 dies de colònies d’estiu a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, mentre que als accèssits se’ls va lliurar un xec regal de 50 euros i un diploma.

La categoria corresponent a cicle inicial (1r i 2n de primària) va quedar deserta, ja que no s’han rebut dibuixos d’alumnes d’aquest cicle educatiu. En la categoria de cicle mitjà (3r i 4t de primària), la guanyadora del 1r premi va ser Eva Novoa Rey, de l’Escola Fluvià (Barcelona). D’aquesta mateixa escola era la guanyadora d’un dels accèssits, Juno Prat López, mentre que l’altre se'l va endur Andrea Sevilla Nevado, de l’Escola Lledoner de Granollers.

El dibuix d’Iker Rodríguez Pérez, de l’Escola Jacint Verdaguer de Canovelles, va guanyar el primer premi de cicle superior (5è i 6è), mentre que els accèssits van ser per a Fanta Sawo i Luana Rojas Martínez, també de l’Escola Jacint Verdaguer. En l'acte també es va revelar quina serà la imatge del programa educatiu per al curs 2021-2022, inspirada en el lliri groc d’Iker Rodríguez Pérez, qui va obtenir una menció especial.

Han pogut participar en el certamen tots els estudiants de primària que durant el curs passat van fer, amb les seves escoles, alguna de les activitats que ofereix el programa educatiu Descobreix el riu. Els centres educatius de tots els estudiants guardonats han rebut xecs regal per a la compra de material pels mateixos imports que els seus alumnes.

Edicions locals