El Fraikin venç l'Antequera (20-33) abans de rebre el Barça

El Granollers guanyava a la mitja part 8 a 18 i va ser una piconadora a la pista malaguenya

Esports

El Fraikin venç l'Antequera (20-33) abans de rebre el Barça
El Fraikin venç l'Antequera (20-33) abans de rebre el Barça | Asobal

El Fraikin va tornar a somriure a Antequera per oblidar les dues ensopegades seguides anteriors. Els d'Antonio Rama van doblegar sense pietat a l'equip malagueny, novell enguany a la lliga d'Asobal (20-33). En la primera part, els vallesans ja havien fet la feina bruta amb una escletxa important, 8 a 18, que per inèrcia i bon joc, va seguir a la segona part. 

El Granollers té una important data marcada al calendari amb el derbi català contra el tot poderós FC Barcelona, que jugarà al Palau d'esports dimarts (19h) després de perdre la final del Mundial de Clubs, disputada en l'Aràbia Saudita, contra el Madeburg (33-28). Per aquest motiu contra l'Antequera, els Antonio Garcia i companyia havien de recuperar la bona dinàmica d'abans de l'eliminació continental. Dit i fet. Ja als primers compassos del partit a la localitat malaguenya d'Antequera el Granollers va demostrar la seva capacitat de treball i va marxar al descans amb un marge de cinc gols. 

A la represa, el Granollers va mantenir el peu a l'accelerador i no va donar cap opció de resposta a un bon equip local, que s'estrena en la lliga d'Asobal. Antonio Garcia va guiar el triomf vallesà amb cinc gols, tot i que el braç d'Álex Márquez va ser una piconadora amb set dianes. A banda, de la bona feina la pivot de Salinas, que amb quatre gols, suma i segueix. 

El pròxim  partit granollerí serà el dia gran del Palau d'Esports en rebre el Barcelona, que confia el Granollers tornar-li a guanyar al totpoderós, tal com va fer el curs 2018, 28 a 29. Això sí, al palau Blaugrana. Dimarts, tocarà la Palau de Granollers. 

FITXA TÈCNICA

20 - BM. Iberiquinoa Antequera: Moyano, Del Castillo (1), Santamaría, Podadera (1), Castro, Grandi (4), Iglesias (2), Franco, Moreno (3), Baena (2), Morales (2), Ortega, Vázquez, Silva (3), Simenas (2) i Alarcón.

33 - Fraikin BM Granollers: Rangel, Adrià (5), Antonio García (5), Álex Márquez (7), Rey, De Sande (1) i Valera (2) -equipo inicial-, Guàrdia, Edgar (4), Gurri, Salinas (4), Armengol (1), Rey i Amigó (1).

Árbitres: Tania Rodríguez i Lorena García. Exclusions: Franco (Antequera); Chema Márquez (2) i Amigó (Granollers).

Parcials: 3-2, 5-6, 5-11, 5-12, 6-13, 8-18 -descans-; 10-21, 11-25, 12-26, 15-28, 18-30 i 20-33.

Edicions locals