El waterpolo CNG estrena la temporada amb derrota contra el Sevilla (5-7)

L'equip granollerí perd la primera jornada de la temporada a casa

Esports

El waterpolo CNG estrena la temporada amb derrota contra el Sevilla (5-7)
El waterpolo CNG estrena la temporada amb derrota contra el Sevilla (5-7) | CNG

El waterpolo masculí del CNG va perdre la primera jornada de la Primera Divisió contra el CW Sevilla, per 5 a 7. L'equip de Tomas Bruder va rebre el caliu dels Diables de Granollers i Timbalers de la colla, però va anar a remolc durant tot el compromís i no va tenir cap opció a la victòria. 

Els vallesans sabien que era un partit difícil i el Sevilla no va defraudar ningú. El CNG va desplegar un bon joc defensiu que va poder frenar als de la capital andalusa, però després d'uns errors en atac, els visitants van poder iniciar el domini de l'electrònic ja al primer quart, 1 a 2, i al segon (1-3), que posava el 2 a 5 a favor dels sevillans. A la represa va haver-hi reacció local i els granollerins van guanyar el tercer període, 2 a 1, i van posar-se a un gol en l'últim quart, però novament els errors locals el va penalitzar i el Sevilla va empatar l'electrònic de l'últim quart, per guanyar 5 a 7. 
 
El CNG disputarà dissabte la segona jornada a Madrid contra el Brains, que ve de perdre també en el seu debut davant el Premià per 14 a 8.

FITXA PARTIT 

CN Granollers 5 – CW Sevilla 7
Parcials: 1-2, 1-3, 2-1, 1-1
Gols: Marc Vera (2), Alberto Peralta (2), Aleksandar Velkov (1)

 

Edicions locals