Dispositiu policial al Ramassar per evitar el consum i la compravenda de drogues

Dues persones denunciades per tinença de substàncies estupefaents i una altra va ser detinguda per estar en situació irregular a l'Estat

Societat

Dispositiu policial al Ramassar per evitar el consum i la compravenda de drogues
Dispositiu policial al Ramassar per evitar el consum i la compravenda de drogues

Coincidint amb la reobertura de l’oci nocturn, divendres, es va dur a terme un dispositiu policial de control de l’espai públic al voltant al carrer Montseny, a la zona d’oci del Ramassar. En aquest espai hi havia hagut concentracions de joves i s’havien produït algunes baralles, fet que també havia generat molèsties als veïns. Per això els cossos policials van dissenyar un operatiu per evitar conflictes i molèsties als veïns, l’incivisme, el consum d’alcohol i la compravenda de drogues i la possible tolerància dels locals amb aquestes situacions.

Van participar-hi diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra a més de la Policia Nacional i les policies locals de les Franqueses i Granollers, aquesta última amb la seva unitat canina. El desplegament va arrencar poc després de les 23 h i va acabar gairebé a les 2 h. Durant aquest temps, es van inspeccionar diversos locals i es van identificar i escorcollar persones tant a la via pública com a les terrasses i l’interior dels mateixos establiments.

Arran de la inspecció, un dels locals va acumular fins a 10 denúncies administratives, tres de les quals per motius considerats greus: per tolerància del consum de drogues –el gos de la unitat canina de la Policia Local va localitzar una paperina amb restes de cocaïna–, tenir el cablejat elèctric en mal estat i no disposar d’extintors al local.

D’altra banda, en el conjunt de l’operatiu, els agents van denunciar dues persones per tinença de substàncies estupefaents, i una altra persona va ser detinguda per la Policia Nacional en aplicació de la llei d’estrangeria.

Edicions locals