L'AECC Vallès Oriental en marxa aplega 500 participants en una marxa contra el càncer

La marxa, que es podia fer a corrent o caminant, va recórrer 5 quilòmetres al voltant del passeig Fluvial de Granollers

Societat

Un moment de la marxa, diumenge I Foto: Ajuntament
Un moment de la marxa, diumenge I Foto: Ajuntament

Fins a 500 persones van participar diumenge en la segona edició de la cursa AECC Vallès Oriental en Marxa, una cita solidària que permet recaptar fons destinats a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies. La cursa, que podia fer-se corrent o caminant, estava organitzada pel Punt Comarcal del Vallès Oriental de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC)-Catalunya contra el Càncer.

La prova, amb una distància de 5 quilòmetres, va arrencar al Parc Firal i va seguir un tram del passeig Fluvial, fins a tornar al punt de sortida. Amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones, la cursa estava adaptada per a tots els públics. Al final de la prova, el Club Natació Granollers va col·laborar organitzant una dinamització amb balls i estiraments, i també es va organitzar un sorteig entre els participants.

Margarita Pellicer, en nom de l'organització, valora molt positivament l'activitat i la participació tenint en compte que la Covid encara limita que molta gent s'animi a participar en aquest tipus de convocatòries. També agraeix la col·laboració d'institucions i entitats, així com dels proveïdors i empreses col·laboradores que van permetre regalar una bossa del corredor a tots els participants. L'objectiu de l'entitat és que l'AECC Vallès Oriental en Marxa es converteixi en una cita anual a Granollers i que a poc a poc pugui anar creixent en participació.

Edicions locals