Nous cursos del programa Ponts a la feina per als veïns del barri Congost

El projecte ofereix, de manera subvencionada, orientació i formació professionalitzada per fomentar la inserció laboral

Economia

Nous cursos del programa Ponts a la feina per als veïns del barri Congost
Nous cursos del programa Ponts a la feina per als veïns del barri Congost

El Servei Local d’Ocupació porta a terme la novena edició del projecte Ponts a la feina, adreçat als veïns del barri Congost que estiguin inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació. Es tracta d’un projecte d’inserció sociolaboral subvencionat pel SOC en el marc del programa de suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i social Treball als barris.

L’oferta formativa d’aquesta novena edició de Ponts a la feina inclou cursos de competències digitals nivell bàsic (120 hores) i nivell mitjà (120 hores). També es pot fer el curs per obtenir el carnet de conductor/a de camió (155 hores; carnet C + CAP Mercaderies + ADR); el curs d’operari/ària de magatzem i logística (100 hores); el d’operari/ària de neteja (75 hores) i el d’operari/ària de manteniment (120 hores; carnet plataformes elevadores PEMP). Els cursos seran presencials, sempre que la situació sanitària ho permeti.

També s’ofereix als participants la possibilitat de fer pràctiques en empreses.

El període de preinscripció a la nova edició de Ponts a la feina estarà habilitat dos mesos abans de l’inici de cada curs. Totes les persones interessades poden fer la preinscripció a través del formulari en línia que trobaran a la web de l’Ajuntament de Granollers granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina.

Per a més informació, es pot trucar al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Granollers (Masia Tres Torres) al número 93 861 13 90.

Edicions locals