Més de 300 persones ja s'han inscrit a la Caminada per la Salut Mental

Benito Menni lliurarà planters d'enciams als participants i hi haurà un sorteig d'una cistella de productes ecològics

Societat

| Xavier Solanas

Més de 300 persones ja s'han inscrit a la Caminada per la Salut Mental que organitzen les entitats que formen part de la Taula de Salut Mental de Granollers. Després d'una aturada l'any passat arran de la pandèmia, aquesta activitat ha tornat amb una participació que es preveu molt elevada. "És l'edició en què la gent s'ha animat més ràpid a inscriure's", indica l'organització.

Tenint en compte les mesures per prevenir el contagi de la Covid-19, l'organització ha substituït la botifarrada i animació infantil que es feien en acabar la caminada, per altres sorpreses durant el recorregut.

Per exemple, Benito Menni CASM ha preparat planters amb enciams amb el lema Cuida-la
com a la teva salut mental
, que s’entregaran als assistents. També hi haurà el sorteig
d’una cistella de productes ecològics entre les fotografies de la caminada que els participants
etiquetin amb el hashtag #caminadasalutmentalgranollers.

A fi d’evitar aglomeracions i que l’acte sigui fluid i còmode, s’han organitzat, des de les 10 del matí, 4 sortides esglaonades cada 15 minuts, 3 per a la marxa llarga de 8 quilòmetres, adreçada al públic adult, i 1 per a la curta de 4 km, pensada per a famílies amb infants.

La sortida i arribada és a la plaça Maluquer i Salvador. Als primers 300 inscrits se’ls entrega una samarreta commemorativa obsequi de Sirsa.

Les inscripcions es poden fer fins divendres a l’enllaç www.entrapolis.com/entrades/caminada-solidaria-salut-mental-granollers. També hi ha l’opció d’inscriure’s el mateix dia de la caminada a la plaça Maluquer.

Edicions locals