Obertes les inscripcions per muntar parada al DFactory

El mercat de Nadal de petits creadors i dissenyadors emergents preveu una vuitantena de parades els dies 17, 18 i 19 de desembre

Economia

L'última edició, el Nadal de 2019, es van comptabilitzar 10.500 visitants
L'última edició, el Nadal de 2019, es van comptabilitzar 10.500 visitants

El DFactory, la Fàbrica dels Regals, ja comença a escalfar motors de cara a les festes de Nadal. Els organitzadors ja han obert les inscripcions per muntar parada en la que serà la 7a edició d’aquest mercat especialitzat en productes de petits creadors i dissenyadors emergents. Serà a Roca Umbert els dies 17, 18 i 19 de desembre.

El mercat compta amb una acurada selecció de participants, dissenyadors independents, tallers locals i productes fets a mà. Disposa de paradetes tant exteriors com interiors, amb el mobiliari bàsic a més d’il·luminació d’ambient, cadira i endoll. Compta també amb un extens programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics així com tallers, concerts a l'aire lliure i espai gastronòmic.

Com en l’última edició, enguany hi ha prevista la participació d’una vuitantena de creadors, per als quals ja s’ha obert la inscripció. L’última edició, el 2019, va comptabilitzar 10.500 visitants.

Edicions locals