La Mútua renova el patrocini de la CNG Escola, el projecte esportiu i educatiu del club

L'objectiu del CNG Escola, compartit per les dues entitats, és acompanyar infants i famílies en la realització d'activitats esportives

Societat, Esports

Eduard Escandell, del CNG, i Jaume Bages, de La Mútua
Eduard Escandell, del CNG, i Jaume Bages, de La Mútua

La Mútua de Granollers ha renovat el seu patrocini de la CNG Escola, el projecte esportiu-educatiu del Club Natació Granollers. Es tracta d'un projecte global de formació en l'esport i l'educació adreçat a nens i nenes de 2 a 18 anys i que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes i esportistes.

La Mútua dona suport a aquest projecte des del 2018, i ara renova la col·laboració amb la signatura d'un conveni entre el president del CNG, Eduard Escandell, i el president de La Mútua, Jaume Bages. Amb aquesta col·laboració, les dues entitats estrenyen relacions i comparteixen valors i filosofia vinculades a la salut, la família i l'esport. I concretament amb la CNG Escola, que engloba tot aquest esperit, veuen un projecte "compartit".

L'objectiu és acompanyar els infants i les seves famílies des de l'inici de qualsevol activitat esportiva fins a la realització de qualsevol esport federat (natació, natació artística, waterpolo, gimnàstica artística femenina i masculina) o no federat que fomenti l'esport i estil de vida, com són els cursets de natació. Un projecte que també inclou, per a edats més grans, un seguiment acadèmic i d'orientació.

Edicions locals