Catalog Player, de Granollers, rebrà un ajut per implementar la intel·ligència artificial al procés de venda

El Consell per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha seleccionat el projecte de la firma granollerina, especialitzada en catàlegs digitals

Economia

Els responsables de Catalog Player en una imatge del 2020
Els responsables de Catalog Player en una imatge del 2020

L'empresa granollerina Catalog Player, situada al polígon Jordi Camp i especialitzada en la creació de catàlegs digitals per a empreses i entitats, rebrà finançament europeu per a un projecte d'intel·ligència artificial aplicada a les vendes. Ho farà a través del Consell per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), una entitat del Ministeri de Ciència i Innovació que cerca promoure el desenvolupament tecnològic d'empreses a escala estatal i internacional i que enguany destinarà 37,5 milions d'euros a 68 projectes d'R+D+i en l'àmbit de l'empresa, un dels quals de l'empresa granollerina.

El projecte de Catalog Player, nascuda el 2014 i actualment amb una vintena de treballadors, porta per nom Smart Catalog Player: Smart Content Sales Enablement Platform, i consisteix en el desenvolupament d'una plataforma per integrar la intel·ligència artificial i l'aprenentatge automàtic al procés de vendes. Segons Arian Ribell, cofundador i responsable tècnic de l'empresa, la plataforma "aprèn de les millors pràctiques dels comercials i a partir de les dades recollides ofereix als usuaris continguts i propostes de forma automàtica".

Així, el sistema que CatalogPlayer està desenvolupant permetrà una millora contínua de la feina dels comercials. Com diu Ribell, "els venedors podran beneficiar-se de les facilitats que ofereix un sistema que personalitza l'experiència de client de forma ràpida i efectiva".

Enguany el CDTI ha decidit apostar per projectes nous i impulsats per empreses de diferents mides, i de la setantena d'empreses beneficiades n'hi ha 33 que rebran finançament del CDTI per primera vegada, entre les quals Catalog Player. L'any passat, la firma granollerina va ser una de les empreses catalanes que es va implicar en l'organització del Tech Spirit Barcelona, el saló alternatiu al Mobile World Congress cancel·lat per la pandèmia.

Edicions locals