Antonio Rama: 'Tenim molt bones sensacions per acabar un partit a Lleó amb aquest triomf'

El cos tècnic marxa satisfet de Lleó per la victòria i la manera d'aconseguir-la

Esports

| Xavier Solanas / BMG

El Fraikin Granollers va ser molt superior a Lleó i va imposar-se amb un avantatge de nou gols, 32 a 41. El duel ja es va trencar a la primera part en favor dels vallesans per sumar la cinquena victòria a la lliga d'Asobal.

"Realment esperava un partit lluitat perquè també venien d'unes quantes derrotes, però des del principi hem estat molt endollats i teníem molt clar què s'havia de fer. Hem estat jugant molt ràpid, amb un alt ritme, moltes transicions i hem estat molt encertats en atac. La defensa i la porteria han estat molt bé durant la primera part i hem sabut aprofitar les superioritats i els hem trencat el partit a la primera part", explicava en acabar el duel el tècnic Antonio Rama, que admet que a la segona part el partit va canviar: "a la segona part ells han intentat coses per donar la volta, com ara canvis a la defensa, 7 contra 6, defensa 5-1 i penso que hem estat molt sòlids". 

Rama, sobretot, marxa satisfet de Lleó pel triomf i la manera de guanyar a un equip, que teòricament és dels candidats a lluitar per les posicions europees tot i que està protagonitzant un inici irregular. "Molt bones sensacions acabar un partit a Lleó amb aquest gol average i victòria, ens dona molts ànims per seguir en aquesta dinàmica", diu Rama. 

 

 

Edicions locals