Pol Valera: 'Treballo per tenir minuts i fer-ho bé'

El garriguenc del Fraikin Granollers debuta en una convocatòria amb Espanya

Esports

| RFE Balonmano

José Luis Rodríguez Beltrán

Pol Valera debutarà en una convocatòria de la selecció espanyola absoluta amb el doble compromís amistós contra Romania, el 4 i 6 de novembre. El central del Fraikin Granollers ha rebut la trucada del seleccionador Jordi Ribera per suplir la baixa d'Ian Tarrafeta, del PAUC Handball, que serà baixa per lesió. 

"Em vaig despertar amb un missatge del Jordi Ribera, que em deia si podíem parlar. Poc després em va trucar i em va comentar que comptaria amb mi i em va explicar la planificació dels dos partits. La resposta va ser afirmativa de seguida", explica Pol Valera, que admet haver complert "un somni des de petit".

Als seus 23 anys, el central del Fraikin rep la recompensa pel bon inici de l'actual temporada i la bona beina feta durant la passada. El garriguenc guanya pes dins el Fraikin BMG i, després de la disputa de set partits, és el segon màxim golejador de l'equip amb 35 gols, només superat per Chema Márquez (38 gols). "La temporada passada va ser molt bona i aquesta tinc la sort d'estar bé i també l'equip. Com a jugador treballes per tenir minuts i ferho bé", assenyala Valera, que vol aprofitar al màxim els dos amistosos contra Romania: "la selecció sempre l'he mirada per la tele i quan t'arriba la trucada no t'ho penses i espero poder aprofitar el moment. És tota una sort i no tothom pot tenir aquesta oportunitat: he de gaudir i prendre".

Tres convocats del Fraikin
Pol Valera acompanyarà dos jugadors més del Fraikin a la selecció espanyola, amb el medallista olímpic Antonio García Robledo i Chema Márquez, que torna a una convocatòria. Els dos partits serviran com a fase de preparació per a l'Europeu del 2022 a Hongria i Eslovàquia i el garriguenc adverteix amb un somriure: "això estaria molt bé, seria un somni... anem partit a partit".

Edicions locals