L'oci a la ciutat s’amplia amb la inauguració de la nova oferta del multiespai Now

Guille Milkyway DJ donarà el tret de sortida a la pista de ball de la nova sala que abans ocupava el Piano Blau

Cultura

Guille Milkyway posarà tothom a ballar a la pista de la nova sala Now
Guille Milkyway posarà tothom a ballar a la pista de la nova sala Now

El cantant i productor Guille Milkyway, ànima del projecte musical La Casa Azul, és el gran reclam de la inauguració de la pista de ball de Now, la sala de festes que va obrir les portes l’1 d’octubre al mateix local del carrer Francisco Quevedo que ja havia ocupat l’antic Piano Blau i, amb posterioritat, La Disco.

Dissabte a partir de la mitjanit Milkyway oferirà un set en la seva faceta com a DJ i també es farà la presentació dels DJ residents de la sala, Víctor Borau, Jonathan Calvo, Joan Reche i Marc Ribas, noms coneguts de la nit del Maresme i vinculats a sales com Manaus, Nivell i Vinizius.

Now neix amb un nou concepte d’oci, amb tres espais diferenciats i una oferta variada i que s'anirà implementant per fases. Amb el temps, la intenció dels propietaris és la de convertir-lo en un multiespai de tarda i nit, que estigui obert de dijous a diumenge i on es pugui fer un còctel de manera relaxada, fer un sopar lleuger i acabar ballant fins a la matinada. Tampoc no faltarà una oferta d’espectacles, amb monòlegs i música en directe. El local també estarà disponible per a esdeveniments privats i reunions d’empresa.

Edicions locals