Posposat el concert i la classe magistral del guitarrista Ludovico Vagnone

L'aula de Música l'Orquestra ja té programades altres sessions a la ciutat, amb Manu Guix i el guitarrista d'Iron Maiden

Cultura

Ludovico Vagnone és un dels productors, arranjadors i guitarristes d’acompanyament més reputats
Ludovico Vagnone és un dels productors, arranjadors i guitarristes d’acompanyament més reputats | Ludovico Vagnone

La visita que el guitarrista Ludovico Vagnone havia de fer a Granollers aquest diumenge, s’ha ajornat per motius de força major. Vagnone era el guitarra d’acompanyament de David Bisbal en el concert que el cantant havia de fer dissabte al Palau Sant Jordi, però l’intèrpret s’ha encomanat de COVID i això ha obligat a confinar a tot el seu entorn. La nova data s’ha fixat pel diumenge 28 de novembre a les 11.30 h en una ubicació diferent, l’Hotel Augusta.

El nom de Ludovico Vagnone potser no és conegut pel gran públic, però correspon a un dels productors, arranjadors i guitarristes d’estudi i d’acompanyament en directe més sol·licitats per artistes espanyols i de l’Amèrica Llatina. Així ho testimonien Alejandro Sanz, Estopa, Laura Pausini, Sergio Dalma, Pablo Alboran, Alex Ubago i un llarguíssim etcètera.

En la seva visita a Granollers impartirà una classe magistral sobre producció musical adreçada a tothom qui estigui interessat. Això serà possible gràcies a les gestions de l’Aula de Música l’Orquestra, un centre creat a Granollers el 2004 i que des d’aleshores està duent a terme una tasca de formació de músics silenciosa però de molta ambició pedagògica. Només cal veure la nòmina d’intèrprets que han convidat a la ciutat, que inclou noms com el de Raphael o Guthrie Govan, exguitarrista del grup Asia i més recentment col·laborador del compositor de bandes sonores Hans Zimmer.

L’escola va començar a programar aquestes visites fa quatre anys, amb una periodicitat trimestral. Estan concebudes com a sortides pels seus estudiants, però també estan obertes al públic en general. I el ritme i el nivell qualitatiu no decauran, ja que el calendari pels mesos vinents inclou una classe magistral de piano del compositor i director musical Manu Guix i al guitarrista del grup de heavy metal anglès Iron Maiden.

Edicions locals