Una desena de podis del Club Triatló Granollers al català de Tavèrnoles

L'entitat suma tres campions, cinc subcampionats i dues medalles de bronze

Esports

D'esquerra a dreta: Oriol Forns,  Arnau Monzonis, Santi Ribot, Ever Alejandro Gomez, David Malagón, Sergi Grau i Marc Donadeu.
D'esquerra a dreta: Oriol Forns, Arnau Monzonis, Santi Ribot, Ever Alejandro Gomez, David Malagón, Sergi Grau i Marc Donadeu. | Club Triatló Granollers

El Club Triatló Granollers va sumar una desena de podis a la primera prova del circuit català de duatló per muntanya del 2021, que va tenir lloc diumenge a Tavèrnoles (Osona). La Federació Catalana de Triatló ha programat un total de cinc curses abans d'acabar l'any i la de Tavèrnoles, organitzades pel CN Vic, ha obert la temporada catalana. 

La cursa va constar de tres temps amb una primera a peu, de 5 km; una segona, en bicicleta BTT, 20 km; i un últim, a peu, de 2 km. El Club triatló Granollers ha aconseguit tres campions de Catalunya per grups d'edat amb Marc Donadeu, de 30 a 34 anys; Anar Monzonis, júnior; i Sergi Grau, de 55 a 59.

Com a subcampions, s'ha penjat la plata David Malagón, de 45 a 49 anys, que enguany està completant una temporada per emmarcar després dels títols estatal i europeu; Ever Alejandro Gómez, de 30 a 34; Oriol Forns, de 35 a 39; Santi Ribot, de 55 a 59, que és la seva vuitena medalla des de l'any 2009; i en equips masculins, han quedat també segons de la classificació general.  

L'entitat també ha sumat dos bronzes amb Sonia Quiroga, de 25 a 29 anys, que també n'ha guanyat el tercer lloc de la categoria absoluta. 

Edicions locals